GOGOLFIN PÄIVÄN ERIKOISTARJOUS

GoGolfin päivän tarjous Aim Point Expressin ja Speed Control klinikasta vain 80 € ( norm. 140 € )

Kesän esimmäinen klinikka järjestetään Nurmijärvi Golfissa 10.6.2020 keskiviikkona klo 19.00 – 21.00

Ilmoittaudu tälle klinikalle sähköpostilla tapani.saarentola@gmail.com

 

VALMENNUSKAUSI 2019 – 20 ON STARTANNUT

Juniorit ja ammattilaiset ovat tervetulleita harjoittelemaan Lauroon aidoissa ja hyvissä olosuhteissa. Lisätietoja saat laittamalla sähköpostia minulle tapani.saarentola@gmail.com.

Opetan myös aikuisia golfin saloihin aina aloittelijasta edistyneihin.

Tunnin hinta 55 € / 1 pelaaja ja 5 € lisää / pelaaja.

Edullinen kuuden tunnin paketti yhdelle 275 € ja kahdelle 325 €. Soita +34 664672111 ja varataan aika.

LAURO FINNISH OPENOPEN PELATAAN 2. – 5.1.2020 LAUROSSA.

Klikkaamalla kuvaa pääset virallisille kisasivuille

TEACHING PROFESSIONAL OF THE YEAR 2015

PGA Finland on myöntänyt minulle vuoden 2015 teaching professional of the year palkinnon Laurossa tehdystä työstä. Valintaperusteluissa oli uranuurtava työ ulkomailla suomalaisten junioreiden ja ammattilaisten harjoittelumahdollisuuksien kehittäjänä. Suurin kiitos kuuluu Lauron johtajalle Carlos Pitarchille, joka on alusta saakka tukenut junioreita edullisilla hinnoilla ja parantanut koko ajan harjoiteluolosuhteita. Lauron kautta ammattilaisuuteen on noussut mm. Lauri Ruuska, Oona Vartiainen, Miki Kuronen ja USA:n yliopistoihin on lähtennyt Petra Salko, Karina Kukkonen ja Mikko Kauniskangas. Vuosittain on käynyt 60 – 80 junioria leireilemässä Laurossa. Suomalainen koulu on osaltaan mahdollistanut koulun ja golfin yhdistämisen lukiovaiheessa. Kiitos kaikille tähän projektiin vaikuttaneille.

Fugeteamissä harjoitellut Lauri ”Late” Ruuska ammattilaiseksi. Klikkaa kuvaa, niin pääset lukemaan tuoreen ammattialisen mietteitä.

Oona Vartiaisen ensimmäinen voitto ammattilaisena. Klikkaa kuvaa ja lue voiton avaimet.

Oona Vartiainen on löytänyt nopeasti amatöörikehistä tutun varmuuden myös ammattilaispuolella. Ensimmäinen voitto tuli kauden kuudennessa LETAS-kilpailussa. Kuva: LETAS.

Petra Salko Oregonin yliopistoon golfstipendillä! Klikkaa kuvaa ja lue juttu.

TALVEKSI ESPANJAAN HARJOITTELEMAAN JA KISAAMAAN

Jo seitsemän talvea on Laurossa pyörinyt junioreiden harjoittelukeskus FugeGolfTeamLauro. Tänä aikana useat suomen huippujuniorit ovat käyneet hiomassa taitojaan. Lauri Ruuska ja Oona Vartiainen ovat jo siirtyneet  ammattilaisiksi.

Viime talvena Laurossa harjoitteli n. 60 junioria ja ammattilaista. Tänä talvena toiminta jatkuu kuta kuinkin samoilla periaatteilla.

Jos asia kiinnostaa niin ota yhteyttä joko sähköpostilla tapani.saarentola@gmail.com tai soittamalla suomen numeroon 050 – 3567103 tai syyskuusta alkaen +34 664 672 111.

GOLFPISTEEN TOINEN JUTTU LAUROSTA

http://golfpiste.com/kilpagolf/?p=uutiset&newsid=92551&cid=40

GOLFPISTEEN JUTTU AURINKORANNIKOLTA

http://golfpiste.com/uutiset/?p=uutiset&newsid=91632&cid=48

Katso matkat sivuilta kuinka edullista on majoittu Laurossa ja pelata rajattomasti golfia. Varaan majoitukset, teeajat ja tarvitteassa saatavilla on opetusta.

TSGOLF ACADEMY VALMENNUS

Pyrin auttamaan kaikkia golfareita nuorista senioreihin heidän tiellään suomen- ja maailman huipulle. Kauttani edullisesti harjoittelemaan ja pelaamaan. Valmennuksesta ja opetuksesta sovimme erikseen. Ota yhteyttä.