FugeGolfTeamLauron esittelyvideo


FugeGolfTeamLauro 2018-2019

Teami on toiminut nyt seitsemän talvea ja sinä aikana Laurossa on käynyt harjoittelemassa lukuisa joukko Suomen huippujunioreita ja muutamia nuoria ammattilaisia. Toiminta jatkuu samanlaisena talvella 2018 – 2019. Tässä muutamia vinkkejä halukkaille:

1. Jos olet tulossa suomalaiseen kouluun opiskelemaan, niin ole hyvissä ajoin yhteydessä kouluun http://www.suomalainenkoulu.net/. Opiskelupaikkoja on rajoitetusti.

2. Jos olet alle 18 vuotias, niin tarvitset huoltajan mukaan. Espanjan lakien mukaan alle 18 vuotias ei saa asua yksin.

3. Asuminen kannattaa katsoa läheltä koulua, sillä koulu on kaikissa tapauksissa se tärkein asia ja sitten vasta golf.

4. Golfharjoittelu tapahtuu pääasiallisesti Laurossa ( n. 25 – 30 min Fuengirolasta ). Ota huomioon kuinka liikut Lauroon ja takaisin. Joissakin tapauksissa kimppakyytikin onnistuu. Fuengirolan lähimmät harjoituspaikat ovat Mijas Golf  ja Cerrado del Aquila, joissa on hyvät harjoittelupaikat silloin, kun et lähde Lauroon saakka.

5. Valmennus tapahtuu vain Laurossa ja jokaisen kanssa sovitaan valmennuksen määrästä. Hintakin on riippuvainen paketin laajuudesta.

6. Tänä talvena tarjoamme fyysiseen harjoitteluun tukea, jonka vetää liikunnanohjaaja ja personal trainer Kaisa Saarentola.

7. Valmennuspakettiin sisältyy rajaton pelaaminen, pallot ja sovittu määrä valmennusta. Paketiin laajuudesta määräytyy hinta.

8. FugeTeamillä on etiketti ja säännöt, jotka ovat samat kuin liiton säännöt junioreille. Esim. teami on savuton ja päihteetön. Valmennettavat sitoutuvat noudattamaan Teamin sääntöjä.

9. Laita anomus ja omat tiedot saavutuksineen minulle, niin katsotaan miten voin olla avuksi.

10. Tervetuloa FugeGolfTeamlauroon.

TSGOLF ACADEMY Tapani Saarentola PGA professional Finland järjestää opetusta ja valmennusta Suomessa sekä Espanjassa.

Suomessa pääkaupunkiseudulla Nurmijärvi Golf ja Espanjassa Lauro Golf Academy.

Jos olet tulossa Espanjaan talvella ja tarvitset apua harjoituspaikkojen-, valmennuksen- tai pelimahdollisuuksien kanssa, ota  yhteyttä.

Valmennuspaketit sisältävät pelaamisen, pallot ja valitun määrän valmennusta.

Laita sähköpostia, jos olet kiinnostunut harjoittelusta Laurossa.
tapani.saarentola@gmail.com

Tervetuloa!